Pivár ako poleno

Pridané: 31.3.2015 21:23:45 Počet zobrazení: 427

31 Marec 2015

Prečo zavialo sládka z Česka na Záhorie? Čomu vdýchol život a prečo je preňho najlepšie pivo to, ktoré je pre ostatných až príliš horké? Richard Vetyška z Holíčskeho pivovaru Wywar nám všetko objasnil.

Pivár ako poleno

Cuckal z džbánika

Rodina Kadlecových mala v mestečku Holíč na Záhorí reštauráciu a už dlhšie sa pohrávala s myšlienkou na vlastné pivo. Kto by už mohol vedieť o pive viac, ako bratia Česi, ktorí sú známi pivári, pomysleli si a prizvali k tvorbe pivovaru i piva Richarda Vetyšku z Rožnova pod Radhoštěm. Ten sa pivu venoval už Rožnovskom pivovare, kde sú okrem pivovaru i pivné kúpele.

Celý článok >>

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie